În Vintage e distracție

În Vintage e distracție

Când credeam că odată cu venirea toamnei nimeni nu o să mai iasă din case prin Ploiești, am descoperit un local unde lumea preferă să se refugieze. Vintage Pub se află într-o zonă centrală, dar parcă nimeni nu știe de el. Am avut însă norocul să știu oameni care știu localuri și așa să descopăr noi forme de distracție în orașul meu natal. Localuri bine ascunse, dar interesante pe care nu le-am vizitat în perioada mea de liceu.

Mă bucur să le știu acum, pentru că localul se potrivește foarte bine celor de vârsta mea, adică oamenilor care s-au cam săturat de club, dar caută să danseze, vor băutură ieftină, dar să fie serviți la masă. Cred că asta se înțelege prin pub în zilele noastre. În principiu tinerii ca mine caută un loc unde să stea la o masă,  să bea ceva și să vorbească cu prietenii, dar dacă tot e voie cu dans, atunci e și mai bine.

Sâmbătă, nu știu dacă e o regulă asta, dar a fost un mini-band care a cântat coveruri, întreținând atmosfera. Simpatici oamenii, mai ales că solistul a fost mai mult decât generos cu dedicațiile pentru cei doi sărbătoriți din local, iar pe unul dintre aceștia îl puteți vedea chiar în imagine. În alte zile, de regulă vinerea, se pune muzică și, din câte am văzut pe net, lumea se distrează la fel de bine.

Sper să nu se închidă și localul ăsta prea devreme și mi-ar plăcea ca la vară să mă duc și la terasă acolo, cu toate că din curte tot ceea ce poți să vezi sunt gardurile și pereții caselor de lângă.

Voi ați fost în Vintage? Aștept părerile voastre și orice alte recomandări ați avea.

Informații despre pub, găsiți și aici.

Dacă ți-a plăcut articolul, m-aș bucura să-i dai un share!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *