Duminică Brugge

Sunt foarte obosită așa că nu o să scriu mult. Am revenit cu poze din Brugge. Nu am suflu decât pentru a vă spune că a fost o zi cum nu am mai avut de mult. Cine mi-a spus că Brugge-ul este superb, nu a mințit. În acest oraș ai impresia că ești undeva departe, într-un orășel medieval în care predomină catedralele, parcurile, bărcuțele și negustorii.  În centrul lui eram noi, prințesele de la MCRP, care ne făceam poze și zâmbeam cu gura până la urechi în fața ciocolateriilor pline de praline.

Am început aventura mersului pe jos de la 9 dimineața până la 11 seara, când am ajuns din nou în Laarne.  Din fericire am avut în grupul nostru o colegă ce stă bine cu orientarea, așa că nu ne-am rătăcit și am reușit să fructificăm timpul la maximum. Am vizitat în special catedralele din Brugge și ne-am plimbat pe străduțe. Oricum, oriunde te-ai fi aflat, totul ți se părea un muzeu în aer liber. Fetele s-au îndrăgostit de oraș, în timp ce eu l-am admirat cu drag. Chiar purtam o discuție, dacă să ne mutăm în Brugge sau nu. Adela, cea cu orientarea, spunea că i-ar plăcea să trăiască în Brugge măcar o perioadă,  însă  eu nu m-aș vedea trăind în lumea asta ce pare perfectă. Oribilă sau nu, îmi place viața mea la București, în camera de cămin, tânjind și aspirând la ceva mai bun.

Am cumpărat câteva suveniruri pentru prieteni , iar pentru mine o șapcă. Erau atât de multe lucruri frumoase de cumpărat, de la bomboane până la genți, încât chiar dacă nu aveai bani să ți le cumperi nu te puteai desprinde din fața vitrinelor. Mă bucur că am apucat să mănânc. La prânz am luat o porție de cartofi pai în jur de 3 euro, chiar în piața Brugge-ului, apoi niște bere-Jupiler cam cunoscută prin zonele astea și spre seară am devorat un hamburger cu ceapă prăjită de la un boutique în fața gării din Gent.

Cred că am mai spus asta într-un post. Eu scriu seara și public ceea ce scriu a doua zi de dimineață. Am creat chiar o categorie specială pentru stagiul acesta și l-am numit Jurnal din Belgia. Astfel că dacă dați click în partea dreaptă pe categorie puteți vedea toate articolele publicate în timpul șederii mele în Belgia. Momentan sunt foarte obosită, iar toată lumea doarme pe aici, așa că mă bag și eu la somn. Mâine o să fie o zi plină, pentru că vom sta până la 6:30 la cursuri, iar până atunci vom parcurge vreo 4 prezentări.

Aștept comentarii oricând, eu o să încer să vă răspund în pauzele de la cursuri sau seară când mai am timp. Sper ca pozele să vă mai prezinte puțin din ce nu am reușit eu să fac, pentru că mi-e fooarte somn!

Dacă ți-a plăcut articolul, m-aș bucura să-i dai un share!

4 thoughts on “Duminică Brugge

  1. oricat de obositi ti-ar fi ochii zambetul iti ramane tare cald ! 🙂 Ia tot ce poti din timpul petrecut in locuri atat de frumoase si mult spor la tot ce faci!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *