Omul-Pernă la UNATC

Aseară am fost să văd Omul-Pernă în interpretarea studenților de la UNATC. Tot aseară am intrat pentru prima oară în clădirea UNATC. Față de alte universități din București, aici am descoperit o atmosferă caldă. Deși era destul de târziu, noi am venit cu puțin înainte de 8 când începea piesa, lumea era foarte degajată și prietenoasă. Noi ne-am fi rătăcit pe coridoarele acelea întortocheate dacă nu se ofereau studenții să ne îndrume spre pod, acolo unde se ținea spectacolul.

Dat fiind că eram toți foarte relaxați, ne-am putut bucura de piesă. Nu am să critic în vreun fel interpretarea actorilor, pentru că nu i-am mai văzut jucând și în alte reprezentații. Pe mine chiar m-au emoționat și eram total cufundată în poveste. Chiar ascultând diversele povești pe care Katurian i le spunea fratelui său, Michal, mi-am adus aminte de primul curs de la Atelierul de scriere creativă unde am creat pentru prima data o poveste, iar acum înțeleg mult mai bine ce voia profu scoată din noi.

M-am bucurat enorm că m-am întors din nou spre artă. Nu știu de ce dar când vezi o piesă de teatru cu o așa de mare încărcătură emoțională, când ieși din sala de spectacol parcă ai ieșit dintr-o biserică unde ai plâns ore în șir în fața unei icoane. E același sentiment de ușurare, dar și de împuternicire. Parcă ești mai curat, mai liber, mai viu, mai capabil. Nu vreau să alunec într-un discurs filozofic, dar în cele două ore de spectacol am reușit să uit de viața mea din afara podului  A de la UNATC  unde aproape că mă sufocam de căldură.

Dacă vreți să vedeți și voi piesa, pe pagina de facebook a evenimentului găsiți informații despre cine joacă și de la ce oră. Intrarea este gratuită.

Dacă ți-a plăcut articolul, m-aș bucura să-i dai un share!

2 thoughts on “Omul-Pernă la UNATC

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *