Visele bune stau în trecut

A început invazia discursurilor de la festivitățile de absolvire ale studenților americani. Am urmărit multe din astea de-a lungul anilor și încă mă străduiesc să nu le mai dau play. De ce? Pentru că mă aflu deja la partea în care realitatea trebuie să doară cel mai tare. Dar au trecut vreo cinci ani de când am terminat facultatea și încă mă gândesc la acel moment zero, sărbătorit grandios într-o sală de ceremonii. Și apoi îmi pun o mie de întrebări.

Cea mai rea parte în a fi perfecționist e faptul că te întorci mereu la tine, cel din trecut și începi să numeri defectele. Apoi, te privești în oglindă și le subliniezi pentru un portret al urâtului. Tyrion Lannister spune vorbe înțelepte chiar și când nu e pe platoul de filmare. Actorul din spatele personajului admite că târziu și-a dat permisiunea să greșească.

O fi ăsta momentul meu? Încă o dată, habar nu am. Contează ce fac acum. Adică nimic. Și nu e bine. Dar pentru moment. Iar fiecare plan pe care l-a avut absolventul din mine categoric o să se întâmple!

Dacă ți-a plăcut articolul, m-aș bucura să-i dai un share!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *