Ciclaton 2014: pedaleaza pentru o cauza buna!

Ciclaton 2014 - pedaleaza pentru o cauza buna!

Personal nu am lucrat cu tinerii institutionalizati, dar stiu destul de multe lucruri despre problemele cu care se confrunta acestia si mai stiu ca poate cea mai mare nevoie a acestora este educatia. Sunt si voi fi mereu o sustinatoare a educatie ca forma de dezvoltare personala, asa ca nu am cum sa nu va spun de evenimentul Ciclaton care are loc pentru sprijinirea acestor tineri.

Ciclaton este un eveniment caritabil, de strangere de fonduri, ce isi propune sa construiasca o lume mai frumoasa pentru copiii/tinerii institutionalizati din Romania. Cauzele pentru care va invit sa participati la Ciclaton sunt 3 proiecte interesante: SOS Satele Copiilor Cisnadie, Ajungem mari! si Universitatea Alternativa.

Biciclisti din Romania, vi se pregateste o noua provocare! Intre 30 septembrie si 4 octombrie veti putea pedala in 12 orase, cu plecare din Bucuresti, pana in Targoviste, Bran, Brasov, Miercurea Ciuc, Sfantu Gheorge si Ploiesti. Pe intreg parcursul de 650 de kilometri vor pedala 14 ciclisti de anduranta, iar partea buna este ca oricine doreste sa pedaleze pentru o cauza buna se pot alatura pe traseu. Ciclistii temerari se pot alatura celor ce s-au inscris deja, aici.

Important de stiut pentru ciclatonisti este faptul ca 1 ciclaton inseamna sustinerea unei cazue, dintre cele specificate mai sus, adica o donatie in valoare de 10 lei. Eu vad evenimentul ca o cauza pentru o cauza, pentru ca Ciclaton inseamna si promovarea unui sport ce a luat o destul de mare amploare in Romania.

Ciclaton 2014 este un eveniment organizat de Fundatia Adept Transilvania. Mai multe informatii, puteti afla pe site-ul dedicat, adica aici.

Asadar, cine se inscrie?

Dacă ți-a plăcut articolul, m-aș bucura să-i dai un share!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *