De unde atata graba?

de unde atata graba

Video-ul asta cu Mr. Bean transmite parca sentimentele noastre cu putin timp inainte de a lua vacanta si poate chiar sentimentele din timpul ei. In ambele situatii suntem in permanenta intr-o graba de a pleca, de a vedea si de a surprinde cat mai multe. Pe de o parte ne dorim sa scapam de ritmul accelarat al zilelor de munca, dar pe de alta nu am vrea sa pierdem din atractiile vacantei, fie ele muzee, plaje, cluburi, jocuri sau mici excursii.

Nu stiu cum erau vacantele voastre cu parintii, dar ale mele erau in majoritate la mare, unde petreceam, mi-au spus ai mei, cate 2 saptamani intr-un camping. Nu vreau sa imi imaginez cum ar fi sa fac asta acum, la 25 de ani. Probabil ca m-as plictisi teribil, mai ales ca pentru mine zilele de plaja scad de la an la an. Spre exemplu, anul trecut am stat doar 3 nopti la mare, preferand sa plecam cat mai repede din Venus pentru a merge in Sibiu. Atunci am avut ocazia sa vad, tot intr-o fuga nebuna, de parca am fi fost la un maraton al vizitelor, cat mai mult din oras.

Vacanta de anul asta vreau sa vine repejor, dar inca nu am un plan. Probabil Bulgaria si ceva munte. Oricum, de ceva timp, prefer sa plec in cat mai multe evadari in timpul anului decat sa imi rezerv o saptamana pentru o anumita locatie. Defect de varsta probabil.

Voi unde mergeti vara asta?

Foto

Dacă ți-a plăcut articolul, m-aș bucura să-i dai un share!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *