Idei de mic-dejun

Idei de mic-dejun

Sunt o persoana matinala. Imi place sa ma trezesc de dimineata special pentru a pune pe farfurie un mic-dejun sanatos si pentru a savura o cafea cu lapte. Fac acest lucru pentru iubitul meu si as vrea sa o fac pentru toti cei care iubesc sa prepare micul dejun la fel ca mine.

Am inceput sa postez fotografii cu platourile de mic-dejun dupa ce am descoperit contul caitsplate pe Instagram. De la prima imagine, m-am indragostit de posturile sale si astfel am inceput sa o urmaresc constant. Incerc chiar sa fur cateva dintre combinatiile pe care le face ea si sa le astern pe platourile mele in fiecare zi.

Imi aduc aminte ca la inceputurile Instagramului in Romania, utilizatorii publicau deseori poze cu mancare, ceea ce nu era tocmai un obicei aprobat de multi. In prezent, unele site-uri de nisa au reusit sa isi creeze o comunitate frumoasa pe Instagram si implicit pe blogul lor – datorita activitatii de pe Instagram, iar mesele sunt inca un subiect interesant pe aceasta retea sociala.

Ceea ce face caitsplate mi se pare util. De ce util? Pentru ca vorbim in primul rand de un obicei sanatos, iar contul ei are puterea de a educa oamenii. In al doilea rand, mie mi-a reaminit cat de mult iubesc micul dejun si cat de mult imi place sa il prepar, cu toate ca as putea sa dorm in loc.

Cred ca e important sa profitam de tehnologie intr-un mod in care sa ii ajutam pe ceilalti. Fie ca transmitem simple idei, fie ca le reamintim prietenilor pe care ii iubim de obiceiurile sanatoase cu care mama ne batea deseori la cap. Sunt sigura ca desi pozele mele nu sunt grozave, am facut cel putin o persoana de pe Facebook/Instagram sa saliveze la preparatele mele si am convins macar o persoana sa se gandeasca la posibilitatea de a face acelasi lucru ca mine.

Contul meu de Instagram se gaseste aici. Pofta buna!

Dacă ți-a plăcut articolul, m-aș bucura să-i dai un share!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *