Zilele trecute am poftit la o cremă de brânză din comerț. Și pentru că sunt adepta hranei făcute de mine, azi mi-am făcut singurică pofta. De trebuință mi-au fost:
-un castravete mărișor
-telemea de vacă
-mărar
Dacă în povești am învățat că dovleacul se transformă in caleașcă, eu am transformat catravetele în corăbioară. N-am umplut-o cu cenușărese sau prinți chipeși, ci am ‘îmbulzit-o’ cu telemeaua, mărarul și miezul castravetelui făcute si ele una cu bolul meu preferat.
Am aranjat corăbioara cea vestită pe un pat de spanac. Am furat un pic din compoziție și am lăsat la odihnit pe o bucată de lipie integrală. Roșia din farfurie nu e de decor… am mâncat-o eu. 😀
În fiecare luni, Cătălina vă aduce “Porția de sănătate”. Pentru a vedea restul de preparate, intrați AICI.
Dacă v-a plăcut preparatul și vreți să-l dați mai departe, vă recomand să folosiți hashtagul: #portiadesanatate.