Va fi circ în noul sezon „American Horror Story”

Sezonul 4 din „American Horror Story” a fost confirmat la doar câteva luni de la finalul celui de-al treilea și, pentru că deja au început filmările, sunt sigură că toată lumea vrea să știe ce temă va avea noua producție. Fanii serialului cunosc deja tematicile de până acum: o casă bântuită, un spital de nebuni și o comunitate de vrăjitoare. Pentru mine „American Horror Story” este unul dintre cele mai bune seriale din toate genurile și cu precădere din cele horror.

Deși producătorii nu au vrut să ofere prea multe detalii, se pare că sezonul 4 o să se concentreze pe tema carnavalului. Să ne așteptăm, așadar, să vedem o paradă, un circ horror în toată regulă, iar mulți spun că o să fie cel mai bun circ ecranizat vreodată, dat fiind că producătorii își dau silința să își ia la revedere de la starul serialului, Jessica Lange, cu laude și ororuri onoruri.

Bine, nu știu dacă e mai importantă tema noului sezon, față de laitmotivele pe care o să le descoperim de-a lungul episoadelor. Poate unii știți deja că marginalii au fost personajele preferate ale scriitorilor si regizorilor acestui serial, iar pentru asta îmi place mult „American Horror Story”. E adevărat că temele par facile, dar îmi amintesc de filmele lui Almodovar, un alt fixist al personajelor marginale.

Nu știu dacă se va produce și sezonul 5, dar cu siguranță că nu va mai fi la fel fără Jessica Lange (imagine), care a câștigat un Golden Globe în 2012 pentru interpretarea ei din acest serial.

Dacă ai ceva de comentat, aștept mesajul tău mai jos. 

Dacă ți-a plăcut articolul, m-aș bucura să-i dai un share!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *