Unde ne bălăcim în Ploiești?

De când m-am mutat acasă zilele au trecut extrem de repede și nu am avut timp să mă plictisesc. Am străbătut străzile orașului ăsta de zeci de ori în fiecare seară și mereu am descoperit ceva nou și interesant de făcut. Nu aș vrea totuși să mă instalez prea bine aici, pentru că în continuare îmi e dor de București și de viața agitată de acolo. Cu toate acestea Ploieștiul e un oraș unde te poți distra, chiar dacă am spus de mii de ori că lipsesc evenimentele și că viața culturală e la pământ.

Interesant și nou a fost la bazinul situat în complexul Ana Maria Pop situat aproape la ieșirea din Ploiești înspre Parcul Bucov. Se poate ajunge aici atât cu mașina, cât și cu autobuzul 40 pe care îl luați de la Hale Coreco.

Mulți cunosc Ana Maria Pop pentru terenurile de tenis, dar s-au extins și cu acest bazin, care nu e foarte mare, dar unde se antrenează copiii dornici să învețe să înoate. Intrarea la bazin e pentru toată lumea și costă cam 15 lei/h, iar dacă vreți să stați toată ziua în complex, adică și la bazin și la piscina exterioară vă costă cam 25 de lei, inclusiv în weekend. Dacă vreți să stați și la soare, piscina exterioară oferă câteva locuri de bronzat și costă 15 lei toată ziua. Și berea e destul de ok ca preț. Găsiți Ciuc la 5-6 lei.

În interior, adică la bazin, de preferat ar fi să aveți cască la voi, pentru că e obligatorie.

Găsiți poze pe net, dacă vreți să vedeți cum arată. Aveți la dispoziție și jacuzzi care intră în același preț de 25 de lei. Separat se găsește un restaurant, sală și saună. Pentru oricare dintre acestea se plătește extra.

Vestiarul oferă cabine de duș, uscător de păr, toalete, iar la bazin există de asemenea dușuri separate.

Toate aceste info nu constituie reclamă complexului. Mi-am dorit să vă prezint un loc de bălăceală care îți oferă destul de multe servicii pentru un preț mai mic poate decât la alte ștranduri de cartier.

Mi-ar plăcea să primesc și de la voi și câteva idei de locuri unde ne mai putem bălăci în Ploiești. Poate mai dau o fugă până să plec la mare. 😀

Sursa foto: pinterest

Share it!

3 thoughts on “Unde ne bălăcim în Ploiești?

  1. Pingback: Intamplarile frumoase din 2013 | Elena Pelmuș-PR şi timp liber

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.