Cafeaua la Mamaia

Într-una din verile când nu am putut să plec la mare, mai mult de propria-mi ciudă îmi rugam cunoștințele să îmi trimită o vedere de pe unde îşi petreceau vacanţele. Am strâns o colecție de vederi pe care sper că le mai am și acum, iar dacă le găsesc promit să le public. Acum vederile, mă scuzaţi dar sunt cam hidoase. Au rămas aceleași expirate imagini cu stațiunea și femei în fundul gol. Acum însă văd bărbați și femei dezbrăcate tot timpul la tv, așa că nu mai am nevoie de o imagine porno pentru asta.

Anul ăsta m-am gândit la o nouă metodă de a strânge amintirile altora, de când mai toate prietenele mele au luat drumul spre mare. Le-am rugat de data aceasta să îmi trimită o poză ilustrativă pentru rubrica mea imaginaţie la o ceaşcă de cafea. Prima victimă e Ana care a ajuns ieri în Mamaia, iar vederea e de la Hotelul Golden Tulip, în caz că vrea cineva să vadă același lucru live.

Invitaţia către prietenii mei e legată de adoratul moment al dimineții în care ne bem liniștiți cafeaua. Pentru cei care se află acum la birouri cred că poza asta ne poate ajuta să ne imaginăm în spatele aparatului de fotografiat cu o cafea în mână doar admirând priveliștea.

În fiecare zi adresez tuturor internauţilor această invitaţie prin albumul imaginației la o ceașcă de cafea de pe pinterest. Chiar dacă încă nu am luat concediu, putem visa măcar 5 minute unde am vrea să fim zi de zi. Eu fac asta de foarte mult timp și în special vara le povestesc celor de prin preajmă ce aș fi făcut dacă în acel moment eram la mare, spre exemplu.

Vă doresc cât mai multe vise până la următoarea invitație la cafea!

Dacă ți-a plăcut articolul, m-aș bucura să-i dai un share!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *