Cea mai mica femeie din lume in „American Horror Story 4”

Amatorii de seriale horror nu vor fi dezamagiti de urmatorul sezon „American Horror Story”. Cu toate ca inca nu stim foarte multe despre actiunea sezonului 4, pe zi ce trece ni se dezvaluie o parte din casting. Ultima stire este aceea ca cea mai mica femeie din lume, Jyoti Amge, se alatura echipei pe platoul de filmare.

Anuntul a fost facut de creatorul serialului, Ryan Murphy, pe contul sau de twitter unde a postat o fotografie cu Amge si Jessica Lange. Daca inca nu stim rolul lui Jyoti, Jessica va fi o germana expulzata care administreaza un spectacol cu ciudatenii. Cel mai interesant rol mi se pare cel al lui Sarah Paulson (actrita preferata din serial) care va interpreta rolul unor gemene siameze.

Am fost un pic socata sa descopar rolul lui Paulson, dar cu siguranta ca va fi foarte interesant sa vedem cum reuseste sa interpreteze doua personalitati captive in acelasi corp. Cred ca decizia de a face un sezon al ciudatilor se explica intr-un fel prin faptul ca acesti oameni sunt inca un subiect tabu in societate.

Am vazut candva un documentar despre gemenii siamezi si am fost socata sa descopar ca sunt anumiti parinti care decid sa nu isi separe copiii, chiar daca o operatie de acest gen ar fi un succes. E greu sa fii in locul lor, dar in ciuda nivelul ridicat de toleranta in societatii precum cea americana, gemenii acestia vor fi incadrati intr-un sistem pe care Murphy cred ca incearca sa il evidentieze in sezonul 4.

Ciudateniile de regula sunt la circ, sunt batjocorite, iar oamenii platesc bani sa vada un astfel de spectacol. Astfel, tema din noul sezon „American Horror Story” vrea sa retransmita un semnal de alarma, sa evidentieze discriminarea acestor oameni prin realizarea celui mai mare spectacol televizat cu ciudatenii din lume.

Pregatiti pentru cea mai creepy poveste?

Dacă ți-a plăcut articolul, m-aș bucura să-i dai un share!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *