3 filme de vacanţă

Trei filme de vacanta

În prezent, vacanţa mi se pare un coşmar. În nicio perioadă a anului nu mă pot plictisi atât de mult ca iarna. Dacă în principiu nu ai bani, nu ai nici permis, nici maşină, eşti un om terminat. Vei putrezi ca mine în faţa televizorului sau a laptopului, uitându-te la filme, ascultând fiecare buletin de ştiri, până le vei învăţa pe de rost. Cum eu, când chiar am ce face, nu mă uit la filme pentru proşti, m-am hotărât să recuperez timpul pierdut şi să vă spun ce producţii mi s-au părut interesante.

1. Hangover II. Dacă prima parte m-a dezgustat, continuarea mahmurelii a fost impresionant de bună. Am râs, ceea ce nu mi s-a întâmplat în prima parte, a fost mult mai bine aleasă locaţia, pentru că de Vegas auzi în toate filmele americane. Maimuţa, deci maimuţica aia e fenomenală şi grasul ăla, Alan, eu nu ştiu de ce eu nu-l ştiam ca fiind nebun?!

2. Bridesmaides. Girly, clar! Adică filmul are 2 ore şi în tot intervalul ăsta descrie prin câte stări poate trece o femeie dusă cu pluta, fie că se merită, fie că nu are noroc în dragoste, în căsnicie, ar multe tipare! E cu bestfriends, bărbaţii-personaje secundare şi fraieri, evident! Totuşi e fabuloasă actriţa principală-blonda, pentru care meritaţi să vă uitaţi! Dacă vă place umorul american, cu atât mai bine, are multe faze comice.

3. Drive. Ăsta a fost ca un fâs! Un casting cu unii dintre actorii după care eu sunt înnebunită, dar acţiunea lasă de dorit. Filmul e de fapt o ecranizare a unei cărţi, iar când am citit asta, încă de la începutul filmului, am zis că o să fie coşmar. Eu nu am citit şi nici nu o să citesc vreodată cărţi americane de suspans, crimă, poliţiste si asmd, pentru că sunt extrem de proaste. Filmul ăsta e la fel, dar merită văzut pentru actorii care joacă prea bine pentru subiectul cărţii.

Mai am cel puţin o zi de plictiseală, deci dacă vreţi să îmi mai recomandaţi ceva, cu mare plăcere o să iau în considerare!

Dacă ți-a plăcut articolul, m-aș bucura să-i dai un share!

One thought on “3 filme de vacanţă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *