De la Bella Swan, la cool

de la bella swan, la cool

Fiecare dintre noi are o mică, mare pasiune pentru haine. Am negat orice articol vestimentar la modă din dorința de a nu-i copia pe ceilalți și am șters ultima dâră de interes pentru fashion prin liceu. Sfidam pe atunci orice îmbrăcăminte care m-ar fi prezentat drept o mică prințesă. Și am ajuns la o așa-zisă maturitate în care îmi etalez cu mândrie un stil nedefinit, ușor de neînțeles și cu multe accente masculine.

Ei bine, în blugii mei puțin veștejiți și în tricoul meu simplu, alb mă izbește fantezia și mă uit și eu, ca orice utilizator de calculator, la cum se îmbracă alții. Îmi asum fanteziile și „idolii”, așa că o să spun drept că îmi place cum se îmbracă Kristen Stewart, adică știți voi Bella, Bella Swan. Exact, actrița care a interpretat-o cândva pe cea mai insuportabilă fetiță dintr-un film a fost săptămâna trecută la Cannes, pentru că a apărut în vreo două filme, unul din competiție și unul care a deschis festivalul. Premiată cu un „César” anul trecut și prezentă de câteva ori pe covorul roșu de la Cannes, francezii o cam adoră pe americană. Eu, cea din fața calculatorului, la fel.

M-aș îmbrăca cu fiecare dintre piesele vestimentare pe care le-a avut la Cannes, așa că vă las cu câteva imagini în care eu aș străluci de-a dreptul.

As they call her…

the queen of effortless-cool, K-Stew

Cu ocazia festivalului, am făcut o nouă descoperire. Riley Keough e tipa roșcată din „Mad Max: Fury Road” și, potrivit unor comentatori, o față fresh de psycho. Cică merită urmărită în „The Girlfriend Experience”. Posibil și în proiectele cinematografice care urmează, nu puține după imdb.

Dacă ți-a plăcut articolul, m-aș bucura să-i dai un share!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *