Mama ei de ambitie!

Mama ei de ambitie!

Nu mai stiu unde am citit ca tocmai persoanele ambitioase, alea de isi pun in plan sa slabeasca de luni, nu vor putea nici in ruptul capului sa se tina de promisiune si ca mai degraba persoanele care nu au un tel anume devin campioane la te miri ce sporturi. Nu prea inteleg fizica asta, dar tind sa ii cam dau dreptate. Eu am facut mereu parte din prima categorie si nu stiu daca sa fiu recunoscatoare ca sunt o sportiva de „oricand am eu chef”.

Am o prietena care s-a gandit intr-o zi, dupa ce a venit dintr-o vacanta in Spania, unde a invatat sa inoate pe la 21 de ani, sa slabeasca. Intr-un an de zile nu doar ca a slabit, ci aproape devenise antrenoare de aerobic. De asemenea, am mai citit prin ziar ca nu stiu ce corporatist participa la maratoane sau altul ca pleaca in nu stiu ce tur cu bicicleta dupa ce toata viata a stat pe scaun, holbandu-se la un monitor. Mie povestile astea mi se par incredibile si nu cred ca as putea deveni nicicand unul dintre ei.

Imi place sportul si imi place mult sa alerg pentru momentele de dupa alergat cand simt ca am realizat ceva, adica vreo 200 de calorii pierdute si o stare inexplicabila de bine. Cu toate astea, ma urnesc greu din casa. Ieri a fost o exceptie si vreau eu sa ma tin de iesirile astea, doar ca zace in mine un sport personal numit lene care e prea puternic pentru a imi mai promite ceva vreodata.

De asemenea, trebuie sa va spun ca e greu sa alergi cand cineva in fata ta linge dintr-o inghetata de pepene galben. E crunt, dar calorii numarate de runkeeper aduc satisfactii suplimentare. Ah! Si ca desert cateva poze de vazut pe contul body.babes. 😀

Nu stiu cand va fi urmatoarea data de alergat, dar incepe sa fie distractiv, asa ca odinioara cand alergam aproape zilnic la Sala Sporturilor din Ploiesti. Uof, ce vremuri!

Foto

Dacă ți-a plăcut articolul, m-aș bucura să-i dai un share!

2 thoughts on “Mama ei de ambitie!

  1. Majoritatea celor care vor sa slabeasca de luni sunt dezamagiti ca pana marti nu se vede nici o schimbare. Aici nu e vorba de ambitie, e vorba de asteptari 😛

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *