Ce ar trebui sa stiti inainte sa vedeti Mad Max: Fury Road

Ce ar trebui sa stiti inainte sa vedeti Max Mad: Fury Road

„Mad Max: Fury Road” a fost primul meu film la cinema-ul 4DX deschis la Mega Mall. Experienta e cu totul neobisnuita, asa ca va incurajez sa va alegeti un film, sa platiti cei 40 de lei pe bilet si sa mergeti! Eu v-as recomanda sa vedeti Mad Max zilele acesta, pentru ca veti pleca de acolo foarte incantati.

Am vazut si am ascultat o serie de interviuri despre film si toata lumea pare a fi de acord ca e un film pe care trebuie sa il vezi, indiferent de genul de productii la care te uiti de obicei. E tot ce ti-ai dori de la un film in ziua de azi: actiune care tine chiar non-stop, suspans, acrobatii si efecte speciale. Bine, si foarte putin romance.

Miller, regizorul, declara intr-un interviu pentru Vice (vezi mai jos) ca desi filmul pare foarte simplu, adica pana la urma sunt doar niste masini care se intrec prin desert, toate detaliile – unele pe care poate nu le-ati observat – sunt puse in scena cu un scop. S-a lucrat minutios la fiecare vehicul si la fiecare cascadorie pentru care nu prea s-a folosit CGI-ul – ceea ce din nou este foarte impresionant la acest film.

Poate un alt aspect interesant din culisele „Mad Max: Fury Road” este acela ca o parte din stafful Cirque du Soleil apare in film si realizeaza acrobatii. Asta e chiar un aspect important pentru PR mai ales ca 3D – ul nu a produs (cel putin pana acum) banii investiti in film.

E bine de stiut si ca Miller lucreaza la proiectul asta inca de la finalul trilogiei cu Mel Gibson in rol principal. Sigur, intre timp, a avut de facut si alte filme ce au dus la amanarea lansarii sale, dar pasiunea lui pentru vehicule il detemina sa mai faca un Mad Max care se va numi: „The Wasteland”.

Mie mi-a placut absolut totul, iar cand am iesit din sala, cu toate ca ma simteam obosita, as fi ramas la cinema sa il mai vad o data. Daca ar fi sa il descriu intr-un cuvant, „Mad Max Fury Road” e GENIAL.

Cat despre cinema-ul de la Mega Mall, ati auzit deja ca nu ar fi tocmai ok sa va luati floricele sau apa sau ce mai vreti voi, pentru ca o sa va incomodeze. Imaginati-va ca experienta e cumva similara cu cea de off-road.

Miller va poate oferi mai multe informatii despre film. Aflati din video si de unde provine obsesia lui fata de masini.

Foto

Dacă ți-a plăcut articolul, m-aș bucura să-i dai un share!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *