Better Call Saul e chiar foarte bun!

Better Call Saul e chiar foarte bun!

Better Call Saul e despre cum sa te bucuri de un serial comic in slow motion. Dupa primul si al doilea episod, orice om ar trebui sa recunoasca putina maestrie in noua productie semnata de Vince Gilligan si Peter Gould, Breaking Bad.

Mai mult, nu cred ca are cum sa nu iti placa Better Call Saul, un serial facut de cei care au definit o noua era in televiziune. Acum nu mai trebuie sa vizionezi un film facut parca dupa un manual, ci un serial care te lasa putin sa iti creezi tu o viziune, dupa care sa iti arate intreg tabloul, iar asta e atat comic, cat si incitant.

Din nou, accentul se pune pe intriga data de tipi dubiosi si idei traznite si pe detalii. Personal, imi place ca nu sunt distrasa de muzica, ci ca am timp sa traiasc odata cu personajele si parca sa fiu acolo, datorita modului in care este filmata povestea.

Nu exista scena care sa nu imi placa si culmea e ca la cat vorbeste Odenkirk (Saul) in seral, ar trebui sa nu pot rezista 40 de minute uitandu-ma la el, dar rezist si imi place mult, pentru ca imi aminteste de Breaking Bad: aceleasi glume bune, acelasi umor negru si acelasi neprevazut.

Eu m-am indragostit deja si vi-l recomand macar de dorul celui mai bun serial drama care s-a facut pana acum si nu, nu am mers prea departe. Breaking Bad chiar asta a fost.

E cineva care a vazut aceste prime episoade din Better Call Saul?

Dacă ți-a plăcut articolul, m-aș bucura să-i dai un share!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *