Angelina Jolie la masa regizorilor

Angelina Jolie la masa regizorilor

Nu am vazut inca Unbroken, filmul Angelinei Jolie, dar incep deja sa o indragesc mai mult pe actrita din pozitia de regizor. Jolie e poate una dintre cele mai ravnite actrite de catre media, de catre producatori si, asa cum i se intampla si lui Marilyn Monroe, viata ei parca se joaca pe scena deschisa, iar foarte putine amanunte despre ce face in viata de zi cu zi scapa urmaritorilor.

Pentru ce o apreciez? Urmarind-o din pozitia de regizor imi dau seama ca a reusit sa invinga conceptiile despre un chip frumos pe marile ecrane. Activitatile ei de caritate nu au condus-o in acest stadiu. Nici supremul gest de a adopta copii nevoiasi si nici cateva dintre filmele in care a incercat sa cucereasca publicul ca actrita. Nu, totul a venit din nevoia de a deveni o persoana mai buna pentru ea si nu pentru ceilalti.

Iti trebuie nu doar curaj ca sa ramai cu capul sus intr-o lume atat de crud exploatata. E aproape un efort supranatural sa stai in picioare, sa te educi si sa faci ceva pentru tine – caci aici e cel mai greu. Auto-controlul e poate cea mai dificila slujba din lume. Si iat-o acum stand la o masa rotunda alaturi de 5 regizori grozavi, nominalizati sau castigatori la Oscar, vorbind despre cum este sa faci un film, din a doua sa mare incercare.

Poate ca Unbroken nu este unul dintre cele mai bune filme din 2014, dar e una dintre productiile care a atras atentia Hollywodului, precum si un prim pas spre a i se recunoaste actritei adevaratele sale merite. Sigur, vor urma si alte filme realizate tot cu acelasi efort supranatural, dar Unbroken i-a adus lui Jolie primul loc pe una dintre cele mai aclamate scene de la Hollywood: regia.

Si, ca sa dau un raspuns intrebarii de mai sus, pe Angelina Jolie o apreciez pentru maestria de a munci cu pasiune – ceea ce toti ar trebui sa invatam sa facem, pentru acest impuls dumnezeiesc de a crea si de a transmite povesti de viata si pentru curajul de a-si asuma celebritatea si de a face din ea lucruri cu adevarat remarcabile, atat pentru ea, cat mai ales pentru ceilalti.

Cine ar vrea sa vada Unbroken? 

Dacă ți-a plăcut articolul, m-aș bucura să-i dai un share!

2 thoughts on “Angelina Jolie la masa regizorilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *