Jessica Lange canta ca o adevarata diva!  

Jessica Lange canta ca o adevarata diva!  

A inceput sezonul al patrulea din American Horror Story si, cum se intampla mai mereu in cazurile serialelor bune, unii dintre prietenii mei ma anunta bucurosi ca se uita la el, cu toate ca eu am tipat pe blogul meu de mult ca e unul dintre cele mai bune productii horror din toate timpurile. Sper ca macar voi, cei care ma mai vizitati din cand in cand, sa luati aminte de sfatul meu si, daca vreti sa vedeti un serial interesant, cu mituri si legende extra-mediatizate, dar atat de bine refolosite, uitati-va la American Horror Story!

In opinia mea, primele 2 sezoane sunt absolut geniale prin simplul fapt ca au abordat subiecte ce mie mi se par mai infricosatoare. Al treilea sezon accentueaza foarte bine puterea feminina in istorie prin crearea unor personaje cu puteri supranaturale ce ar exista si in realitate. De aici serialul incepe sa insereze cateva episoade musical care pe mine nu m-au impresionat, dar care iata ca s-ar parea ca revin in al patrulea sezon.

Jessica Lange, actrita care a aparut de la bun inceput in serial, pentru ca dupa cum poate stiti deja, personajele de la un sezon la altul se schimba, face un cover dupa piesa Lanei Del Rey – Gods and Monsters, iar interpretarea ei este fenomenala! Personal, ador mai mult goticul lui Lorde decat al Lanei, dar Jessica Lange aduce un soi de dulceata piesei si o face digerabila chiar si pentru mine.

Inca nu am vazut vreun episod din Freak Show (sezonul 4), dar probabil ca o sa aflu de la prietenii mei daca e sau nu la fel de interesant ca precedentele. Pe viitor promit un playlist de weekend cu piese din American Horror Story.

Cine se uita la serial?

Sursa foto.

Dacă ți-a plăcut articolul, m-aș bucura să-i dai un share!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *