O noua zi de nastere, un nou loc de vazut

O noua zi de nastere, un nou loc de vazut

Eu si prietenul meu avem aceasta traditie ca in fiecare an, in apropierea zilei de 22 de septembrie, care coincide cu ziua lui de nastere, sa ne alegem un loc nou pe care sa il vizitam si sa inauguram astfel un alt an care trece din viata noastra. La 23 de ani am mers la Brasov, la 24 am sarbatorit intr-un club din Ploiesti, cu muzica live, iar anul acesta de 25 de ani am mers la Vulcanii Noroiosi.

Si excursia aceasta mi-a dovedit faptul ca pentru barbati timpul nu e un impediment al copilarii. Daca mergi cu doi barbati, realizezi ca te porti intoarce cu succes la orice varsta adolescentina si nu vei face diferenta intre un individ de 5 ani si “pustanii” cu care calatoream. Si ca o concluzie, am mers la Vulcanii Noroiosi cu 2 colegi de scoala, de clasa a VI-a, cu indulgenta.

O noua zi de nastere, un nou loc de vazut

La cate excursii am facut anul acesta, as putea foarte usor sa imi fac un blog de travel, pentru ca as avea foarte multe de spus, insa nu as face-o suficient de profi, asa ca ma multumesc sa va povestesc in Jurnale de Calatorie pe unde m-am plimbat si poate va conving si pe voi sa mergeti. Impresia noastra generala a fost ca nu se merita sa mergi de mai multe ori la Vulcani. Pe modelul: ai mers odata din curiozitate si asta a fost tot. Sigur, atunci cand te afli acolo, poti sa spui ca ai ajuns intr-un loc interesant.

In poze pare a fi o lume asemanatoare peisajelor facute din nisip. Ceea ce insa nu vedem in fotografii sunt dealurile buzoiene ce se inalta in departare si care protejeaza parca vulcanii de ochiii lumii. Asadar, pentru a ajunge sa vezi acest peisaj trebuie sa urci un deal care pentru noi a fost crunt, de parca eram niste pensionari in corpuri de copii si, pana am terminat noi micutul deal de urcat, ne-am concentrat obiectivele telefoanelor samsung pe prietenul nostru cu sapca.

O noua zi de nastere, un nou loc de vazut

Ce poti face la Vulcanii Noroiosi? Sa admiri niste gropi si sa incerci sa imiti sunetul bulelor noroioase. Ar mai fi si varianta pozelor, dar trebuie sa te pricepi putin in a surprinde formatiunile bolboroase pentru a convinge pe cineva sa mearga sa le viziteze.

Important mai e si faptul ca pentru a vedea vulcanii trebuie sa platiti. Asa ca nu va uitati portofelul in masina! Biletul pentru adulti e 4 lei, iar pentru studenti 2 lei.

Cine a mai vizitat Vulcanii Noroiosi?

Dacă ți-a plăcut articolul, m-aș bucura să-i dai un share!

2 thoughts on “O noua zi de nastere, un nou loc de vazut

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *