„La Catalina”: terapie pentru corp si suflet

Scriam acum cateva saptamanii de provocarea “crema de corp” si spuneam atunci ca trebuie sa gasim timp pentru corpul nostru pentru a ne simti mai bine cu ceea ce suntem si afisam lumii. Confesiunea mea, pornind de la un experiment al unei adolescente care dorea sa isi accepte corpul, privindu-l si masandu-l zi de zi, a fost aceea ca picioarele sunt partea corpului pe care o urasc cel mai mult la mine.

Fara a duce articolul intr-o directie depresiva sau compatimitoare, trebuie sa va spun ca dupa mine, orice om trebuie sa fie constient de defectele si de calitatile sale si sa incerce, pe cat posibil, sa le remedieze pe acelea cu care nu se simte extrem de confortabil.

Eu am ales o cale foarte usoara pentru a-mi depasi complexul. Am inceput sedintele de masaj anticelulitic in cel mai frumos cadru posibil. Nu stiu voi cum sunteti, dar eu inca am oroare de cabinetele de infrumusetare care par asa ca niste incubatoare unde intri si nu stii daca mai iesi. Asa ca singura persoana care ar fi putut sa ma motiveze sa ma deplasez undeva pentru a face un lucru important pentru corpul meu este Catalina.

Catalina Neamu a fost prima mea invitata in rubrica “Interviuri de cariera”.

Si va mai spun un secret! Caracterul ei a contat foarte mult in acest soi de “terapie” pe care o fac pentru corpul meu. Sigur, nu e nimic extravagant intr-un masaj anticelulitic pe care l-ai face si intr-un salon obisnuit de infrumusetare, cosmetica, etc., dar la Catalina nu mergi ca la o simpla angajata a unui salon, ci la o prietena pe care ai impresia ca o cunosti de foarte mult timp.

Consider ca marele ajutor pe care mi l-a oferit Catalina, si as vrea ca multa lume sa mearga la ea si sa fure din conceptiile ei despre o viata sanatoasa, este acela ca mi-a intors privirea spre corpul meu si m-a facut sa-l reconstruiesc mancand sanatos si incarcandu-l de energie. Am dorit sa ofer o parte din aceasta experienta si voua, celor care imi cititi blogul din cand in cand, astfel ca impreuna cu Catalina am deschis rubrica “Portia de sanatate”. Obiectivul nostru este acela de a le oferim internautilor “o portie” din stilul de viata sanatos pe care noi doua am inceput sa il imbratisam (bine, ea mai devreme decat mine :P).

Nu sunt o persoana careia ii place sa divulge anumite aspecte legate de complexele sale, dar consider ca e necesar sa ne gandim putin cum reusim sa ne mentinem frumosi astazi, in fata atator tentatii, iar asta m-a motivat sa va impartasesc gandurile referitoare la nutritie de-a lungul mai multor posturi.

Cand aveti timp si pentru voi, mergeti “La Catalina” pentru o portie de energie, de sanatate si de zambete!

ATENTIE: Girls only!

Dacă ți-a plăcut articolul, m-aș bucura să-i dai un share!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *