„Homeland 4” și primul ep. din „Game of Thrones 4”

Cine așteaptă sezonul 4 din „Homeland”? Eu cu siguranță că da, mai ales după finalul tragic din ultimul sezon. Nici nu îmi imaginez o continuare după moartea sergentului Brody. Se pare însă că producătorii ne așteaptă cu noi filmări din Africa de Sud și cu o Carrie Mathison gravidă cu copilul lui Brody. Mathison interpretată de inteligenta actriță Claire Danes ne va uimi din nou cu o super-misiune, ea fiind tot timpul implicată în mijlocul unui război între America și națiunile teroriste.

Sigur, mai avem o grămadă de așteptat până la următorul sezon, dar măcar știm că va apărea undeva prin noiembrie. Dacă nu v-ați uitat încă la serial, ar trebui să o faceți, pentru că este al naibii de bun. Da, are vreo 40-50 de minute, dar merită tot timpul!

Homeland este un foarte premiat serial Emmy și Golden Globes. Nu știu dacă vă conving premiile astea, dar acțiunea e prezentată mult diferit față de orice film despre terorism și chiar vă ajută să înțelegeți multe stereotipuri despre soldații americani.

A apărut primul episod din „Game of Thrones”, noul sezon. Dat fiind că am citit aproape toate cărțile ieșite pe piață, acțiunea nu mi se pare atât de genială, plus că au scurtat foarte mult din poveste. Mi-era dor de personaje, dar nu știu câte de mult poate înțelege cineva care nu a citit cărțile, ce se petrece în acest episod care deschide sezonul al patrulea. Bănuiesc că o parte din acțiune o preconizați deja. Cine vrea spoilere, sa mă contacteze în privat. :d

Dacă ai ceva de comentat, aștept mesajul tău mai jos.

Dacă ți-a plăcut articolul, m-aș bucura să-i dai un share!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *