Video „HAPPY in PLOIEȘTI”

De-a lungul filmărilor pentru „Happy in Ploiești” v-am povestit cum am reușit să realizăm acest clip. A fost mult de muncă, dar acum că toată lumea are ocazia să-l vadă, nici nu mai resimt zilele în care alergam dintr-o locație în alta. Sigur că pentru orice realizare există și unul sau mai mulți oameni care nu sunt de acord cu munca ta. Nimic de zis. Respect decizia oricărui om. Îmi doresc însă ca ploieștenii să creadă că și orașul lor este frumos și că nu trebuie să le stea nimeni în cale atunci când își doresc să realizeze un lucru.

Le mulțumesc tuturor celor care au scris despre proiect în articole, în comentarii pe site-uri sau Facebook. Nu uitați să dați share în continuare și sper ca prin acest clip să devenim o gașcă de prieteni care se mai adună la bere din când în când. Eu abia aștept să cunosc și mai mulți ploieșteni, în afara celor pe care i-am întâlnit pe la filmări. Un lucru e cert, sunt mulți oameni talentați în acest oraș și merită cunoscuți.

)

Dacă ai ceva de comentat, aștept mesajul tău mai jos. 

Dacă ți-a plăcut articolul, m-aș bucura să-i dai un share!

4 thoughts on “Video „HAPPY in PLOIEȘTI”

  1. „Sigur că pentru orice realizare există și unul sau mai mulți oameni care nu sunt de acord cu munca ta. Nimic de zis.”
    Criticile nu au rolul de a nega, discredita sau minimaliza „munca ta”. Și nu sunt nici atacuri la persoană.
    Oricum, felicitări pentru ce-ați făcut și data viitoare să fie și mai bine 🙂

  2. Foarte cool, bravos!

    Mplacea mai mult vechea infatisare a blogului, dar asta ca sunt eu rezistent la schimbare.

    Ajung de Paste in Ploiesti, dar putin probabil sa ne vedea. Hristos va invia!

    • Multumesc mult! Am vrut sa schimb sa para si continutul mai organizat! Poi, sa imi dai un semn! 😀 Adevarat a inviat! Sarbatori fericite! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *