Beer Mates Pub

Beer Mates Pub

Vineri am fost la Beer Mates Pub și de când am deschis lista de meniuri am trecut pubul pe lista de to go pe viitor. Prețurile mici categoric că te îndeamnă să revii. Puteți să beți o bere la halbă chiar și la 3-4 lei, dar și să mănânci destul de ieftin, un burger cred că era în jur de 10 lei. Pizza destul de bună chiar și la 15 lei.

Pubul e la subsol și are două încăperi mici, ceea ce e bine pentru că îți dă senzația de intimitate. Mesele sunt chiar mari pentru acel spațiu, dar nu cred că la intimitate și la liniște s-au gândit cei care au localul. Mai degrabă la gălăgie și seri de văzut meciul cu prietenii.

Așa că e de mers la Beer Mates Pub cu prietenii sau chiar în grupuri mici. Există wireless și poze vintage cu mașini.

  • Beer Mates Pub se găsește pe str. Ion Luca Caragiale, nr. 8, in spatele Omnia.
  • facebook.com/beer.mates.pub – merită niște like-uri pentru ospatarii de treabă!

Lunea povestim ce am făcut în weekend. Serile de weekend le petrec în Ploiești, orașul meu natal. În anumite săptămâni descopăr cel puțin un local – bar, pub, cafenea, tattorie, etc. despre care vreau să vă povestesc în rubrica Seara în Ploiești. Încerc astfel să aduc lista mea de pe forsquare într-o serie de posturi care să descrie localurile ce merită vizitate dacă ești din oraș sau în treacăt.

Poza aparține lui Hornet Marcel-Alexandru care are pagina de facebook Ploieștiul în fotografii, unde publică pozele pe care le face în Ploiești. Trebuie să vedeți albumele sale, vă recomand. 🙂

 

Sursa foto.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *