O pisicuţă pentru 100 de cuvinte

O pisicuta pentru 100 de cuvinte

Al doilea workshop blogoree a fost ceea ce se numeşte educaţie prin distracţie şi taskuri de îndeplinit pe loc. Invitatul a fost Vlad Petreanu de la care am strâns o listă de defecte pe care le are blogul meu şi mă refer mai ales la partea de redactare. Încă o listă, din scurta discuţie cu el, s-a referit la nota poate prea personală pe care o acord blogului meu şi aici aş dori şi un scurt feedback de la voi ca să ştiu cum să scriu mai bine.

De câte ori am fost la workshopurile blogoree, adică de 2 ori, am avut acelaşi gând: fie mă las de tot de blogging, nu mai scriu nimic începând de mâine, fie mă apuc serios de treabă şi mă zbat să scriu nu doar pentru mine, cât pentru cei care vor să citească subiecte interesante şi de interes public. Recunosc că de fiecare dată nu mi-a ieşit niciuna nici alta. Am continuat să scriu pentru că asta îmi place să facă, în ciuda faptului că lenea pare a fi motivaţia proastă de nu scrie zilnic.

Pentru a-ţi îmbunătăţi acest meşteşug, cum l-a numit Vlad Petreanu, trebuie să mai şi citeşti, le fel zilnic! Lectura, dar şi textul trebuie să fie, în primul rând o activitate ce-ţi face ţie plăcere. În acest sens am avut două exerciţii: de scris un text pornind fie de la un subiect ficţional la alegere şi un altul în urma căruia să creezi imagini. Pe primul am hotărât şi eu să-l public, iar subiectul meu a fost „feelingul mingii”.

Cea mai distractivă parte a fost atunci când ne-am jucat fotbal cu baloane ţinându-ne de mână într-un aşa zis cerc precum şi momentul de la final când trebuia să facem o poză de grup ca pe timpuri aproape, cu indicaţii din partea lui Toma.

Mai multe poze vedeţi pe facebook/blogoree.

One thought on “O pisicuţă pentru 100 de cuvinte

  1. pai, cred ca inainte de toate tre ori sa-ti alegi o anume directie, ori sa scrii despre toate. parerea mea. si apoi, sa te hotarasti daca asta vrei sa faci, adica daca vrei sa ajungi sa faci bani din blogging, sau doar sa scrii pentru ca-ti place sa insirui cuvinte, gen

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *