3 pluginuri obligatorii

3 pluginuri obligatorii

Sâmbătă aş vrea să particip la workshopul blogoree despre cum să-ţi îmbunătăţeşti tehnic blogul. Tocmai de aceea, am acceptat „provocarea” de a scrie despre cele 3 pluginuri pe care, in opinia mea, un eventual administrator al blogului Dolce Sport le-ar utiliza. Iată care sunt alegerile mele cu explicaţiile de rigoare:

Posturi similare extrem de important pe un blog informaţional de sport, întrucât îi atrage atenţia cititorului asupra altor articole care fie dezbat subiecte asemănătoare, fie te trimit către posturi care cuprind informaţia iniţială legată de tema articolului pe care tocmai l-ai citit. Articolele asemănătoare îl îndeamnă pe cititor să navigheze mai mult pe blog şi să înţeleagă mult mai bine conţinutul şi stilul de abordare a subiectelor, ceea ce este un plus pentru orice blogger.

Twitter, Facebook, G+ sunt primele iconiţe după care mă uit atunci când intru pe un blog care-mi place. Aşa că să presupunem că m-a convins conţinutul, cum am specificat la primul punct. Următorul pas este de a-mi facilita mijlocul prin care pot ajunge pe blogul Dolce Sport. Pentru mine important e twitterul, dar în funcţie de utilizator şi celelalte reţele sunt potrivite pentru a-ţi readuce aminte de blogul tău preferat.

Activity feed e ceva nou şi pentru mine, dar cred că e esenţial să existe pe un blog informaţional, întrucât activity feed creează o reţea a celor care intră, comentează şi share-uiesc informaţia. Eu, spre exemplu, pot recunoaşte avatarurile unor prieteni de pe facebook despre care ştiu că sunt interesaţi de aceleaşi subiecte ca mine sau dimpotrivă pot să cunosc alţi oameni cu aceleaşi interese. Pentru administrator acest plugin e important, pentru că îi oferă suport în a alcătui o analiză a profilului publicului său. Eu una asta aş face, întrucât pentru un blogger la început e important să ştie pentru cine scrie.

Dacă şi voi vreţi să veniţi la workshopul de sămbătă, atunci daţi un click aici şi vedeţi despre ce este vorba. Chiar aş vrea să citesc alegerile altora pentru un eventual blog Dolce Sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *